Özel fotoğrafları paylaşılan Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinden ilk açıklama geldi! Sanatçılardan destek yağıyor...

Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan, özel görüntülerinin internete sızdırılması üzerine açıklama yaptı. Bekiroğlu'na yapılan siber tacize sanatçılardan destek paylaşımları gelmeye devam ediyor.

Özel fotoğrafları paylaşılan Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinden ilk açıklama geldi! Sanatçılardan destek yağıyor...

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile sevgilisinin özel görüntülerinin internet ortamına sızdırılması ve görüntülerin gündeme oturması sonucu ünlü oyuncudan ve sevgilisinden ilk açıklama geldi. Kadın sanatçılardan Aslı Bekiroğlu'na destek yağıyor.

Bekiroğlu, Instagram hesabı üzerinden bir açıklama fotoğrafı paylaşarak konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Bekiroğlu, "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ise Instagram hesabından Bekiroğlu'nun paylaştığı yazıyı kendi hesabından da paylaştı. Daha sonra ise bir fotoğraf daha paylaşarak siber suçun kötülüğünü ortaya koydu. Koçkan, "Hackle. Ekle. Paylaş. Yargıla. Oturduğun yerde, elinde klavye ile ne kolay değil mi? Oysa karşısında duyguları, hayalleri, emekleri olan bir insan var! Biz ne ara bu kadar yozlaştık? Ne ara bu kadar kötü insanlar olduk? Nasıl karardı gözümüz, kalbimiz bu kadar? Mağdur duruma düşmüş bir insanın acısını, üzüntüsünü, ailesini, sevenlerini unutup nasıl bundan zevk alarak konuşur, yargılar, bunu yayar olduk? Siber zorbalığa ve sosyal medya tavizine son ver! Hemen şimdi! #SiberSuçaOrtakOlma" yazısını paylaşarak etiket kampanyası başlattı.

Sosyal medyada gündem olan etiket, birçok kişi tarafından paylaşıldı. İşte destek veren ünlülerin paylaşımlarından birkaçı;

# Aslı Bekiroğlu # Can Koçkan