Yıldırım: Terör örgütlerine karşı mücadelede irade birliği ortaya kondu

Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke ilişkilerinin hızla eski seviyesine ulaşması için anlaştıklarını söyledi. Erdoğan-Putin görüşmesini değerlendiren Başbakan Yıldırım ise "Türkiye ve Rusya kriz öncesindeki günlere süratle dönmüş olacak. Terör örgütlerine karşı mücadelenin daha etkin ve birlikte yapılması konusunda da tam bir irade birliği konmuştur" dedi.

Yıldırım: Terör örgütlerine karşı mücadelede irade birliği ortaya kondu

Cumhurbaşkanlığı personeli ile iftar yapan CumhurbaşkanıErdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı telefon görüşmesine değindi. İlk planda turizm alanında kapıların hemen açılaması konusunda anlaştıklarını söyleyen Erdoğan, Putin ile Eylül ayında Çin'de yapılacak G-20 Zirvesi'nde daha kapsamlı bir görüşme yapacaklaörını söyledi.

Erdoğan-Putin görüşmesi Başbakan Binali Yıldırım'ın da gündemindeydi. Konuk Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Yıldırım, "Türkiye ve Rusya kriz öncesindeki günlere süratle dönmüş olacak" dedi.

Yıldırım, "terör örgütlerine karşı mücadelenin daha etkin ve birlikte yapılması konusunda da tam bir irade birliği ortaya konmuştur" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # Putin # terör # cumhurbaşkanı # binali yıldırım # G20 Zirvesi # PERSONEL