Vatan Partisi'nin üye atılımı devam ediyor

Vatan Partisi büyümeye devam ediyor. Parti, Türkiye’nin dört bir yanında, yeni il ve ilçe binaları açıyor ve partiye toplu katılımlar gerçekleşiyor. Vatan Partisi Mersin il Başkanlığı da yeni üye katılım töreni düzenledi. Yeni üyelere rozetlerini Vatan Partisi MYK Üyesi Şule Perinçek taktı.

Vatan Partisi'nin üye atılımı devam ediyor

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi,Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni üyeleri, törenle saflarına katıyor.

Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı üye katılım töreni yaptı. Onlarca yeni üyeye rozetlerini, Vatan Patisi MYK Üyesi Şule Perinçek taktı.

Törende konuşan Perinçek, ABD’nin Türkiye’nin üretimini bitirmek için çabaladığını ancak başarısız olduğunu belirtti. Türkiye’nin teröre karşı verdiği başarılı mücadele ile ABD’nin Tanrı olmadığını dünyaya gösterdiğini söyledi.

Diyarbakır annelerinin, bizim Amerikan Uşağı yapacak çocuğumuz yok sözünü hatırlatan Şule Perinçek, HDP’nin kapatılmasının, PKK terörünü bitireceğini belirtti.

104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye de değinen Perinçek, ülkemiz Vatan Savaşı verirken bu bildirinin, ancak iç karışıklığa hizmet edeceğini ifade etti.

Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen de konuşmasında Vatan Partisi’nin siyasetleriyle ülkeyi birleştirmek için mücadele ettiğini vurguladı.Mersinlileri Vatan Partisi saflarına katılmaya davet etti:

- Gün Vatan Partisi’ne üye olma ve Vatan Partisi’nde birleşme günüdür. Bu salonda halapartimize üye olamayan varsa, partimize üye olmaya davet ediyorum.

# abd # amerika # Mersin # Perinçek # pkk # hdp # terör # vatan partisi # tören # terör örgütü # dünya # Vatan # ali rıza taşdelen # MYK # HDPKK # Üye # şule perinçek # rozet