Ünlülerden Ebru Gündeş'e tepki!

Sanatçı Ebru Gündeş, büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda eşi Reza Zerrab'ın tutuklanmasının ardından Star TV'de O Ses Türkiye adlı programa katıldı ve operasyondan sonra yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ünlülerden Ebru Gündeş'e tepki!

Ebru Gündeş'in açıklamalarının ardından ünlü isimlerin bazıları destek mesajları atarken bazı ünlüler de tepki gösterdi.

Demet Akalın Kurt: Ebru Gündeş sen Azrail'e selam çakmışsın seviyoruz seni.

Sermiyan Midyat: Ağlama kıyamam. O ağlar ikinizin yerine. Uçuş numarası 4.500.000 $ :)))

Ece Erken: Kim ne halt ederse etsin valla tabii ki çalanlar cezalandırılsın sonuna kadar ama ailesi zarar görmesin, onların suçu değil ki.

Metin Arolat: Ebru'ya sarılıp, sen ağlama demek geldi içimden...

Asuman Krause: Ebru Gündeş canım arkadaşım İyi kötü günde tabii ki yanındayız! Seni tanımayanların ön yargılarını ti’ye bile alma.

Onur Akay: Ebru'nun programa çıkması çok yerinde bir karar, işine saygısını gösterdi ama ağlaması beni çok üzdü. Seni seviyoruz ve yanındayız Ebrucum.

Yılmaz Morgül: Yanındayım Ebru Gündeş sabret doğacak güneş

Ferhat Tunç: O ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in , "El konulan uçağımı isterim" diyerek gözyaşı akıttığı söyleniyor. Etme bulma dünyası, ne diyelim!

Mustafa Altıoklar: Berkin var komada yatmakta olan ebru, ekmek almaya giderken başından vurulmuştu hani. Hani 14 yaşındaydı. Sesin ona da titredi mi hiç?

# ebru gündeş # reza zarrab # rüşvet ve yolsuzluk