İlçe Milli Eğitim Müdürü AKP'ye çalışıyor!

İlçe Milli Eğitim Müdürü AKP'ye çalışıyor!

ÇanakkaleGelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, AKP lehine propaganda yaparak, seçim bürosunu ziyaret etti.

Gökhan ÇELİK / ulusalkanal.com.tr

Seçime sayılı günler kala AKP tüm sınırları zorluyor. Daha önce mitinglerine zorla kamu çalışanlarını getirdiği görülen AKP, şimdi de yine kamu çalışanları üzerinden propaganda yapıyor. Göreve 16 Haziran 2014 tarihinde gelen Çanakkale Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, Facebook ve Twitter hesaplarından AKP paylaşımları yapıyor. 657 Devlet Memuru Kanunu gereğince tarafsız olması gereken İlçe Milli Eğitim Müdürü bu yasayı hiçe sayarak taraf olduğunu beyan ediyor.

Bir süre öğretmenevi müdürlüğü yapan daha sonra ise Çanakkale Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Ekin, 26 Mayıs 2015 salı günü AKP'nin Gelibolu'daki seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyaret sırasını fotoğraflayan AKP Gelibolu teşkilatı, fotoğrafı Facebook sayfasından paylaştı.

Öte yandan araştırma yapmak için incelediğimiz sosyal medya hesaplarında Mehmet Atik Ekin, Twitter'da kapak fotoğrafına Recep Tayyip Erdoğan'ı koyduğu gözlemlendi. Twitter'de çokça AKP lehine paylaşım yaptığı görülen Ekin'in Facebook'ta yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Cami de çocuk sesinin gürültü olmadığını,aksine "Melek cıvıltısı" olduğunu ifade eden bir paylaşım yapan Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin yine AKP lehine yaptığı paylaşımları gözlerden kaçmadı.

# çanakkale # AKP # ulusal kanal # din # Gökhan Çelik # Gelibolu