Anneke Van Giersbergen İstanbul'da sahne alıyor

Hollandalı sanatçı Anneke Van Giersbergen, İstanbul'da sahne alıyor. Sanatçının yeni albümü Drive'ın Avrupa turnesi kapsamında gerçekleşecek konser 26 Kasım Salı gecesi İstanbul Jolly Joker'de.

Anneke Van Giersbergen İstanbul'da sahne alıyor

2007’de başladığı solo kariyeri öncesi Anneke Van Giersbergen, 13 yıl Hollandalı rock grubu The Gathering’in önderliğini yaparak dünya çapında çok büyük bir fan kitlesine sahip oldu. Daha sonra grubu Agua de Annique ile 4 albüm çıkaran ve Within Temptation (Black Symphony), Devin Townsend (Addicted, Epicloud) ve Anathema (Falling Deeper) gibi sanatçıların albümlerinde konuk olarak yer alan Anneke Van Giersbergen, 2012 yılı itibariyle solo kariyerine kendi adı altında devam etme kararı aldı.

2012 yılı Ocak ayında yayınladığı “Everything is Changing” albümünün üretim sürecini “Bir solo sanatçı olarak kendi kimliğini bulması” olarak tanımlayan sanatçı, bu albümle dinleyicilere son yıllarda yaşadığı değişimi rock, elektronik sesler ve kendine özgü sesinin bir birleşimi olarak sundu.

23 Eylül 2013'te yayınlanan olan Drive albümü için Anneke, "Uzun zamandır birlikte turladığım müzisyenlerle kimyamızı yansıtan organik soundlu bir albüm" tanımlamasını yapıyor.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # Hollanda # Sanatçı # sahne # avrupa turnesi