'Her maçta ilk 11'de oynamak isterim'

Sarı-lacivertli futbolcu Pierre Webo, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan kampta açıklamalarda bulundu.

'Her maçta ilk 11'de oynamak isterim'

Webo, şampiyonluk hedefine ve 4. yıldıza tamamen kilitlenmiş durumda olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte şampiyonluğun zorunluluk olduğunu belirten Kamerunlu futbolcu, "Bunun bilincindeyiz. Şampiyonluk yarışını belirleyen Fenerbahçe'dir" dedi.

"FENERBAHÇE TARİHİNE ADIMI YAZDIRMAYA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIM"

Sıkı bir çalışma ortamanda bulunduklarını ifade eden Webo, "Takım son derece konsantre olmuş vaziyette. Aramızda çok iyi bir atmosfer var. Hedeflerimize ulaşmak için ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmamız lazım. Kendi adıma konuşmak gerekirse iyileşme süresinin son bölümüne geldim. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak ve şampiyonluk hedefimize katkıda bulunmak istiyorum. Takım hedefleri sözleşmemden daha önemli. Sadece şampiyonluğa odaklandım. Fenerbahçe Kulübü'nün tarihine adımı yazdırmaya odaklanmış durumdayım. Samimi bir şekilde bu konuyu düşünmüyorum. Gün gün düşünüyorum. Kafama takmıyorum. İnşallah, her şey iyi giderse, benden memnunlarsa bu konuyla ilgili konuşabiliriz" dedi

"HER MAÇTA İLK 11'DE OYNAMAK İSTERİM"

Webo, her maçta ilk 11'de oynamak istediğini ancak kararın hocada olduğunu belirterek, "Her futbolcu ilk 11'de oynamak ister. Ben ne yaparsam yapayım en iyisini vermek istiyorum. Bazen ilk 11'de çıkıp bazen de yedek kulübesinden gelip gol atmaya çalışıyorum. İlk 11'de oynamak isterim ama hocamızın kararı bu yöndeyse saygı duyarım. Sahada olduğum sürece yüzde yüzünü yapmak benim görevimdir" şeklinde konuştu.

"YENİ BİR FORVET OYUNCUSU ARAMIZA KATILACAKSA ONU EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILARIZ"

Kamerunlu futbolcu, İsmail Kartal'ın şartların uygun olması halinde sarı-lacivertli takıma bir hücum oyuncusu almak istediğinin hatırlatılması üzerine, "Yöneticilerimizin, kulübün isteği neyse bu takımın iyiliği içindir. Yeni bir forvet oyuncusu aramıza katılacaksa onu en iyi şekilde karşılarız. Eğer yeni bir arkadaş katılmazsa dört forvet oyuncusu olarak şampiyonluğu getirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli camiaya katıldığı ilk günden beri taraftarların büyük sevgi gösterdiğini aktaran Webo, "Ben onların bu sevgisi sayesinde Fenerbahçe'ye bambaşka bir sevgi duydum. Taraftarların bana gösterdiği sevgi ve aşktan son derece mutluyum" dedi.

Hakan Tarhan - Namık Kemal Kılınç

DHA

# antalya # fenerbahçe # Pierre Webo