Erdoğan gece geç saatlerde o isimlerle görüştü

Başbakan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın telefon görüşmelerinin internete yansımasının ardından, Başbakanlık'ta hareketli saatler yaşandı. Erdoğan, gece yapılan olağanüstü toplantının ardından, sabah saatlerinde de İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile bir araya geldi.

İnterenete düşen ses kayıtları üzerine Başbakanlık'ta zirve üzerine zirve gerçekleşti.

Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının internette yayınlanmasının ardından Başbakanlık Binası'nda hareketli saatler yaşandı. Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile bir araya geldi. Başbakanlık'tan ses kayıtlarına yönelik "montaj" açıklamasının ardından toplantı sabah 02.00 sularında bitti.

Sabah saatlerinde Başbakanlık binasında yeniden hareketli dakikalar yaşanmaya başlandı. Edinilen bilgiye göre; saat 08:30 sıralarında Erdoğan yeniden Başbakanlık'a gitti. Aynı saatlerde İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Erdoğan'a katıldı.

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # beşir atalay # başbakanlık # hakan fidan # bilal erdoğan # efkan ala