FETÖ'cü Emre Uslu'dan hayatını kaybeden başsavcı için skandal paylaşımlar

Firari FETÖ'cü Emre Uslu, trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için "Denizli Başsavcısı binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem..." ifadelerini kullandı.

FETÖ'cü Emre Uslu'dan hayatını kaybeden başsavcı için skandal paylaşımlar

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içerisinde bulunduğu otomobil, Bozburun Mahallesi Hal kavşağı yakınlarında henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 64 DL 821 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, Başsavcı Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetti, koruması ise yaralandı.

FETÖ'CÜ USLU'DAN 'OH OLSUN' MESAJI

FETÖ'nün firari sanıklarından Emre Uslu, trafik kazasında hayatını kaybeden FETÖ soruşturmasının önemli isimlerinden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için "Yaşasın zalimler için cehennem" ifadelerini kullandı.

ABD'de kaçak yaşayan Uslu, şu mesajları paylaştı:

Denizli Başsavcısı binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem...

Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'in çocukları bir saray tetikçisi olup binlerce çocuğu göz yaşlarına bopduğu için onunla gurur mu duyak mı?

Sarat tetikçisi Denizli Başsavcısının üstüne kamyon devrilip ölmesi saray tetikçilerini kızdırmş. Yeniden YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM

"Yaşasın zalimler için cehennem" deyince saray köpekleri havlamaya başladı. Havlamakla cehennemin ateşini söndüremeyecekesiniz...

FETÖ İLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ İSİMLERİNDENDİ

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in, 15 Temmuz günü Denizli’de darbe girişimini durduran isimlerden olduğu öğrenildi. Alper’in, darbe girişimini duyar duymaz Denizli’deki emir komutayı üstlenen Tugay Komutanı için tutuklama kararı verdiği ve çok sayıda FETÖ operasyonuyla ilgili dosyaya baktığı belirtildi. Alper'in Denizli'de hazırladığı FETÖ iddianamesi, darbe girişiminin ardından Türkiye'de hazırlanan ilk iddianame olmuştu.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # denizli # mustafa alper # Emre Uslu