Bu flimin oyuncuları sizsiniz!...

TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, “Herkes için adalet” isimli bir klip hazırlattı

TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Herkes için adalet” isimli bir klip hazırlattı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanının seslendirdiği "Herkes için adalet" isimli klibi ünlü senarist ve yönetmen Mustafa Altıoklar çekti. Feyzioğlu klipte, "Adil yargılanma hakkının olmadığı bir toplumda Kimin demir parmaklıkların hangi tarafında olduğunun pek bir önemi kalmaz. Hapsedilen senin bedenin değilse bile; aklın, kalbin, vicdanın mahkum edilmiştir çoktan.Sen de özgür değilsin artık uyan! Mahkemelerin adil ve bağımsız, kararların tarafsız olduğu bir adalet. Herkes için adalet " ifadelerini seslendiriyor.

İki dakika 45 saniye süren kısa flimde toplumun mağdur edilmiş hemen hemen her kesimi tasfir edilmiş. Özelikle Haziran Direnişi süreciyle hayatımıza giren imgeler ve yine bu süreçte yaşamını yitiren Gezi şehitlerine yapılan atıflar klipte ilk göze çarpan detaylar.

Ergenekon ve Balyoz’da özgürlüğün bazılarının lütfuyla değil büyük bir mücadeleyle elde edildiğini özetleyen klip yine Metin Feyzioğlu'nun, "Mahkemelerin adil ve bağımsız, kararların tarafsız olduğu bir adalet. Herkes için adalet" sözleri ile sona eriyor

İşte ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar'ın çekip TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun seslendirdiği, "Herkes için adalet" klibi

Gökhan Çelik

ulusalkanal.com.tr

# klip # tbb # mustafa altıoklar