Cinderes'teki sıcak çatışma anları kameralara yansıdı

Türk ordusunun tamamen terörden temizlediği Cinderes'teki sıcak çatışma anları kameralara yansıdı. Görüntülerde, kurtarılan bölge teröristler temizleniyor. PKK/PYD'nin keskin nişancısı roketatar ile etkisiz hale getiriliyor. Kurtarılan sivillerin mutluluğu ise gözlerinden okunuyor...

Afrin kuşatma altında. Amerika'nın kara gücü PKK/PYD'ye ağır darbe vuruldu. Kritik noktalar tek tek terörden temizlendi.

Son olarak büyük merkezlerden Cinderes, PKK/PYD'den tamamen kurtarıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cinderes'te kontrolü sağlamasıyla Afrin yolu açıldı.

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında kurtarılan 5. belde merkezi olan Cinderes'ten çatışma görüntüleri de geldi. Kentteki sıcak çatışma anları da aksiyon kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Sıcak çatışma anları kameralara yansıdı.

Bu görüntüler, birliklerin sokak ve binaları teröristlerden kurtarmak için verdiği mücadeleyi gözler serdi.

Kayıtlarda, sokak ve binaları teröristlerden temizlemek için verilen mücadele görüntülendi.

Operasyondan gelen görüntüde dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı. Keskin nişancı terörist roketatar ile böyle etkisiz hale getirildi.

Cinderes'in mahalle ve sokaklarında arama faaliyetleri devam ediyor.

Öte yandan ÖSO güçleri binaların arasında saklanan yaralı bir sivili de kurtardı. Bölge halkının mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Cinderes'in ele geçirilmesiyle TSK 157 bölgeyi kontrol altına almış oldu. Afrin; bir ilçe merkezi ile Racu, Bülbül, Şeyh Hadid, Cinderes, Şeran ve Mabatlı olmak üzere 6 belde merkezinden oluşuyor.

Sırada ise Mabatlı beldesi var. Türk ordusu o noktaya yönelik operasyonlara henüz başlamadı.

ulusal.com.tr

# cinderes