Kastamonu, Tunceli ve Bursa'da bugün okullar tatil mi? (16 Ocak 2019 Kar Tatili)

Bursa'da kar yağışı nedeniyle dağ ilçeleri Büyükorhan, Orhaneli, Harmancık ve Keles'te tüm okulların, İnegöl ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okulların bugün için tatil edilmesi kararlaştırıldı. Öte yandan Tunceli Valiliği de twitter hesabından yaptığı açıklamasında bugün okulların tatil edildiğini duyurdu. Kastamonu Valiliği de kent genelinde okulların tatil edildiğini açıkladı

Kastamonu, Tunceli ve Bursa'da bugün okullar tatil mi? (16 Ocak 2019 Kar Tatili)

Bursa'da kar yağışı nedeniyle dağ ilçeleri Büyükorhan, Orhaneli, Harmancık ve Keles'te tüm okulların, İnegöl ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okulların bugün için tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Orhaneli, Harmancık ve Keles Kaymakamlıklarından yapılan açıklamalarda, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla eğitime bugün ara verileceği duyuruldu.

Açıklamalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Büyükorhan ilçesinde tüm okulların, İnegöl ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki okulların bir gün tatil edildiği daha önce açıklanmıştı.

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime 16 Ocak Çarşamba ara verildi.

TUNCELİ

Tunceli Valiliği de twitterdan yaptığı açıklamada okulların tatil edildiğini açıkladı.

Tunceli Valiliğinden yağılan açıklama şöyle:

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 16 Ocak 2019 Çarşamba Günü Tunceli-Merkez,Pülümür,Nazımiye,Ovacık ilçelerimizde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.Engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 2 ilçedeki tüm okullar ile 2 ilçedeki taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bugün ara verildi.

Kastamonu genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Yağış nedeniyle, İhsangazi ve Azdavay ilçelerindeki tüm okullarda, Tosya ve Şenpazar ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Kent merkezindeki okulların tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

# bursa # kar tatili