İşçi Partisi 29 Ekim'de İstanbul'da ne yapacak?

İşçi Partisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarına tüm coşkusuyla devam ediyor. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Zeynep Küçük’ ün yaptığı basın açıklamasında tüm İstanbul halkına 29 Ekim çağrısı yapıldı.

İşçi Partisi 29 Ekim'de İstanbul'da ne yapacak?

İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu üyeleri Ezgi Sağcan ve Suzan Aksoy’un da katıldığı basın açıklamasında laik, tam bağımsız ve özgür Türkiye için İstiklal Caddesinde olmanın gerekliliği vurgulandı. Cumhuriyet ayaklanıyor, karanlığın üstüne doğuyoruz diyen İşçi Partisi Gen. Bşk. Yrd. Avukat Zeynep Küçük şöyle konuştu: “ İstiklal buluşmasında milyonlarla birlikte andımızı okuyarak cumhuriyet düşmanlarına en güzel cevabı vereceğiz.”

Valilikten resmi açıklama

Yapılan basın açıklamasında söz alan İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Ezgi Sağcan İstanbul Valiliğinin açıklamasını dile getirdi. Sağcan, İstiklal Caddesinde gün boyu resmi törenlerin de olacağını belirterek; ‘Halk İstiklal Caddesi’nde 29 Ekim’i adına yaraşır şekilde kutlayacak.’dedi.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 28 Ekim Pazartesi saat 13.00’te başlayacak kutlamalar,29 Ekim Salı günü saat 24.00’te sona erecek. İstiklal Caddesi Galatasaray Lisesi önü ve Taksim Meydanı’nda bando gösterisi yapılacak.

“Ya İstiklal Ya ölüm demek için bekliyoruz.” diyen İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Sanatçı Suzan Aksoy da 29 Ekim saat 14.00’te İstiklal Caddesi Tünel’de toplanmaya çağırdı.

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # 29 ekim # Andımız # İstiklal Caddesi # suzan aksoy # İstanbul Valiliği # zeynep küçük