İstanbul'da 'Sarallar'a operasyon: Gözaltılar var

İstanbul polisi "Sarallar"olarak bilinen organize suç örgütüne operasyon yaptı. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda kaleşnikof marka 3 silah ele geçirildi. Çetenin, takibe aldığı bir şahsa suikast hazırlığında olduğu belirtildi.

İstanbul'da 'Sarallar'a operasyon: Gözaltılar var

Suikast hazırlığında olduğu belirtilen "Sarallar" çetesine operasyon yapıldı. 3 çete üyesi silahları ile birlikte gözaltına alındı.

İstanbul'da 'Sarallar' olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda çete üyesi olduğu belirtilen 3 kişi silahları ile birlikte yakalandı. Ele geçirilen kalaşnikof marka 3 silah polis tarafından sergilendi.

Şüphelilerin suikast planı hazırlığı içinde olduğu ve öldürmeyi planladıkları şahsın aracına da takip cihazı taktıkları tespit edildi.

Yakalanan 3 ismin Rize'de bir kahvehanenin taranması ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili aranan kişiler olduğu kaydedildi.

Emniyet sorgusunun ardından şüphelielrden 1'i serbest bırakıldı. 2 şüpheli ise adliyeye sevkedildi.

Organize suç örgütülerini sıkı takibe alan İstanbul polisi önceki gün de Beykoz'da bir villaya baskın düzenlemiş, suç örgütü lideri Sedat Şahin ile 2 adamını gözaltına almıştı.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # operasyon # gözaltı # sarallar