Maviş böbreğini geri alabilecek mi? Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 7 Şubat Cuma 2020 canlı özet

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programında neler yaşanıyor? Esra Erol'da 7 Şubat Cuma...

Maviş böbreğini geri alabilecek mi? Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 7 Şubat Cuma 2020 canlı özet

Abdülkadir eşi Durdu Gümüş'ü bulmak ve çocuklarına DNA testi yaptırmak için Esra Erol'a başvurdu. Abülkadir, Durdu'nun Seyfi Zebil adlı kişiyle kaçtığını iddia etti. Canlı yayına telefon ile bağlanan Seyfi, Durdu ile senelerdir görüşmediğini söyledi. Çocuğun kendisinden olmadığını ve Durdu'nun hamileyken yanına geldiğini anlattı.

6 yıldır kayıp olan Durdu Gümüş telefonla bağlanarak, 2014 Temmuz 2014'te Abdülkadir'e kaçtığını ve 17 Temmuz'da evlendiğini anlattı. Daha sonra Abdülkadir'in çocuk istemediği için hamile olduğunu sakladığını söyledi. Abdülkadir ise Durdu'nun kendisini Mecit Maden adlı bir kişiyle tanıştırdığını ve bu kişinin Durdu'nun kendisine 5 bin TL borcu olduğunu söylediğini anlattı.

Durdu, çocuğuna maddi yetersizliklerden dolayı bakamadığını ve Çocuk Esirgeme Yurdu'na verdiğini söyledi. Daha sonra ise "4 yaşındaki çocuğun babası Abdülkadir değil" dedi.

Çift 15 gün birlikte yaşadığını daha sonra ise ayrıldıklarını söyledi fakat 6 senedir boşanma davası sonuçlanmadığı için evli kaldıklarını söylediler.

Daha sonra ise çocuğun babasının Seyfi Zebil adlı kişi olduğunu söyledi. Mecit Maden hakkındaki iddialara ise kişinin avukat yardımcısı olduğunu anlattı.

6 yıllık eş Orhan Çatalkaya, 3 yıldır Fatma Sinem Kuru ile aldatıldığını iddia etti. Yayında gözyaşlarına boğulan Kevser, 3 yıl önce kendisine bir gece yarısı aldatma iftirası ile geldiğini ve sonra özür dilediğini anlattı. Sonradan birlikte olduğu kadının kendisine mesaj attığını ve o mesajları bulmak için aldatma iftirası ile telefonunu kurcaladığını anlattı.

Daha sonra Fatma Sinem Kuru'nun kendisine ihanet fotoğraflarını attığını ve kısmi felç geçirdiğini anlattı. Canlı yayına telefon ile bağlanan Orhan Çatalkaya, tüm iddiaları yalanlayarak Fatma Sinem Kuru ile sadece kısa bir süre beraberlik yaşadığını ve uzun süre geçtiğini söyledi.

Telefon ile yayına katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici Fatma Sinem Kuru'nun kendi evliliğini de bitirdiğini anlattı. Bir kişi daha İstanbul'dan arıyarak, hamileyken Fatma Sinem Kuru ile aldatıldığını anlattı. Hamileyken aldatıldığını anlattı ve Kevser'e 'boşanma' çağrısında bulundu. Erkekleri kandırdığını ve yuva yıktığını söyledi.

Maviş, eşi Ahmet Erdoğan'ın 8 yıldır kendisini komşusu Aynur Akyol ile aldattığını iddia etmiş ve yayına katılan Ahmet Erdoğan aldattığını itiraf etti. Maviş, kocasından böbreğini geri istiyor.

Ayrıntılar geliyor...

ESRA EROL'DA BUGÜN NELER OLUYOR?

# esra erol # Esra Erolda # Esra Erolda izle # Esra Erolda neler oluyor # Esra Erolda canlı # Esra Erolda özet