Ozan Tufan dünya evine girdi

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Ozan Tufan dün Çırağan Palace Kempisnki'de düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Fenerbahçe Spor Kulübü nikah hediyesi olarak 19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyans hediye etti.

Ozan Tufan dünya evine girdi

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile dünya evine girdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Çırağan Palace Kempisnki'de gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitliklerini başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu BaşkanıMehmet Akif Üstündağ ve iş insanı Ethem Sancak yaptı.

Çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra nikah törenine; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, teknik ve idari kadro ile takım arkadaşları Caner Erkin ve Sinan Gümüş katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Ozan Tufan'a 19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyans hediye edildi. Sosyal medaya hesabından Fenerbahçe'ye teşekkürlerini ileten Ozan Tufan, ''19.07 ayar Fenerbahçe logolu alyanslarımız bize uğur getirsin... Her zaman yanımdasın iyi ki varsın, bu özel hediye için teşekkürler'' paylaşımında bulundu.

ROJİN HASPOLAT KİMDİR?

Rojin Haspolat, 14 Eylül 1996 tarihinde Ozan Tufan’ın altyapısında yıldızlaştığı Bursa’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Rojin Haspolat daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Rojin Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Yardımseverliği ile dikkat çeken Rojin Haspolat, köy okullarına Ozan Tufan ile birlikte yaptığı yardımlar ile öne çıktı.

Rojin Haspolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ve kendi güzelliği ile de dikkatleri üzerine toplamıştır.

Rojin Haspolat ile Ozan Tufan 31 Mart 2021 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda yaptıkları tören ile dünya evine girdi.

# Ozan Tufan # ali koç # Emre Belözoğlu # Mehmet Akif Üstündağ # Bİlkent Üniversitesi # ethem sancak # Çırağan