Eylül Koray'ı görünce şok oldu! Sevdim Seni Bir Kere 137. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 18 Mart Çarşamba 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Hafta içi her gün Star ekranlarına gelen Sevdim Seni Bir Kere'de Yağız ve Eylül ile Mirza ve Leyla'nın aşkı ele alınıyor... Bu iki çift sonunda mutluluğu bulabilecek midir? Sevdim Seni Bir Kere 137. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eylül Koray'ı görünce şok oldu! Sevdim Seni Bir Kere 137. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 18 Mart Çarşamba 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti…

Sevdim Seni Bir Kere’de dün; Leyla, Firdevs’in yaptıklarını kendine yediremez ve aklına bir çare gelir.Hemen senet alır ve imzasını atar. Mirza ise Leyla’nın ne yaptığına anlam veremez. Ama Leyla, senetleri Mirza’ya da imzalattırmakta ısrarcıdır. Mirza son çare imzalamak durumunda kalır. Leyla senetler için işe girmeye kararlıdır.

Deniz ablasının hem borca girmesine hem de Firdevs’in laflarını yememesi için çabalar ama Leyla, Deniz’in sağlığını her şeyden üstte tutar. Deniz, Leyla’nın evde rahat olmadığını annesi Döndü’ye anlatır. Döndü, evladına sahip çıkar.

Gülsüm, Döndü’yü evde görünce Döndü’ye terbiyesizce konuşur. Firdevs’te, Gülsüm’e sahip çıkar. Döndü, çileden çıkmıştır. Firdevs, Döndü’nün hırsızlık yapma ihtimali olduğunu bile söyler.

Leyla, hep alttan alsa da Firdevs ve Gülsüm Leyla’nın üzerine gitmeye devam eder. Mirza, bir olaya şahit olur… Mirza’nın tepkiis ne olacaktır?

Yağız, Melek’e kurduğu oyunu devam ettirir ve Melek’e aşık olmuş gibi davranır. Melek, sevinçten havalara uçmaktadır.

Yağız, Melek’e hemen nişan yapmak ister ama Koray’ın annesi Raziye’nin evinde. Melek’in Raziye’yi sevdiğini bilen Yağız, ona gerekli bahaneleri sunar. Melek ise kabul eder.

Eylül ise Koray ve Raziye’nin işkencelerine babası için katlanmaktadır. Melek ise Raziye’yi kabul ettirmeye uğraşır. Raziye, parayı duyunca kabul eder.

Yağız’ın ne yapacağı ise herkesi heyecanlandırmaktadır. Eylül, karşısında Koray’ı Melek’i ve ailesini görünce şok geçirir. Raziye onlara gerçeği söylememiştir. Eylül ve Yağız bu karşılaşma da ne yapacaktır?

SEVDİM SENİ BİR KERE 137. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # Sevdim Seni Bir Kere fragman