Savunma sanayisinin devleri SAHA EXPO'da buluştu

Milli savunma SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda buluşuyor. Fuara Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'da katıldı. Varank, kendi kendine yeten bir savunma sanayiyi inşa etme gayreti içinde olduklarını söyleyerek millilik vurgusu yaptı. Ulusal Kanal'a konuşan Baykar Teknoloji'nin Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'da Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağının çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Savunma sanayisinin devleri SAHA EXPO'da buluştu

Haber: İnci Erdoğan - Kamera: Melik Nacar

Savunma sanayisinin devleri SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda buluşuyor. Fuara Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı.

Ulusal Kanal'ın milli muharip uçak hakkındaki sorusunu yanıtlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendi kendine yeten bir savunma sanayiyi inşa etme gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Ulusal Kanal'a konuşan Türkiye’nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2’nin mimarı Selçuk Bayraktar, kısa pist uçak gemilerine inip kalkabilen Bayraktar TB3ü geliştirdiklerini, bir yandan da Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı MİUS'un çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

# mustafa varank # Selçuk Bayraktar # Savunma Sanayisi # saha expo