Son dakika! Beyazıt Karataş'tan Nadira Kadirova'nın ölümü ile ilgili kritik paylaşımlar! "Dışarıdan bakınca normal bir intihar olmadığı görüntüsü var"

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde bir yıldır çalışan Özbek asıllı 23 yaşındaki Nadira Kadirova'nın Ünal'ın ruhsatlı tabancasıyla yaşamına son vermesine dair kritik paylaşımlar yaptı. Karataş, "Cenazenin acele ile gönderilmesi uygun değil. Soruşturmadaki kuşkuları artırır. Dışarıdan bakınca normal bir intihar olmadığı görüntüsü var" ifadelerini kullandı

Son dakika! Beyazıt Karataş'tan Nadira Kadirova'nın ölümü ile ilgili kritik paylaşımlar! "Dışarıdan bakınca normal bir intihar olmadığı görüntüsü var"

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde bir yıldır çalışan Özbek asıllı 23 yaşındaki Nadira Kadirova, Ünal'ın ruhsatlı tabancasıyla yaşamına son verdi.

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, Nadira Kadirova hakkında çarpıcı paylaşımlar yaptı.

Beyazıt Karataş, şunları ifade etti:

"Sözkonusu olayın karartılmadan detaylı incelenmesini bekliyorum.

Cenazenin acele ile gönderilmesi uygun değil. Soruşturmadaki kuşkuları artırır. Dışarıdan bakınca normal bir intihar olmadığı görüntüsü var.

Rahmetlinin ailesinin, şahitlerin ve tanıkların baskı altına alınması ve korkutulması engellenmelidir.

AKP tarafından 'soruşturma' yakından incelenmelidir. Güvenlik Güçlerimizin imkanları geniştir. Olayı çok rahat aydınlatırlar. Soruşturmada gizlilik kararı alınması bile şüphe doğurur. Beklentimiz milletvekili bile olsa adil bir soruşturma yapılmasıdır.

Nadira Kadirova'nın intihar olayı, ilgili kurumlar tarafından da yakından takip edilmelidir. Ama takip ediyorum ki zaten duyarlı tüm vatandaşlarımız adalet bekliyorlar. Olayın üstüne örtme girişimi iktidar partisine büyük zarar verecektir."

ulusal.com.tr

# beyazıt karataş # Nadira Kadirova