İstanbul'da yılbaşı tedbirleri

Yılbaşı nedeniyle İstanbul'da yoğun tedbirler alınacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Pazartesi günü ağır tonajlı araçların şehir merkezindeki ilçelere girişinin yasaklandı. 31 Aralık'ta Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da yılbaşı alarmı verildi. Megakentte yoğun tedbirler alınacak. Bu kapsamda Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapıldı. 31 Aralık'ta Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan yollar 15'ten, Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar ile diğer yollar 19'dan, Beşiktaş'taki yollar 15'ten, Şişli'deki yollar 16'dan ve Kadıköy'deki yollar saat 17'den itibaren trafiğe kapalı olacak.

Trafik akışını sağlamak için ise sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.

Emniyet, yılbaşı tedbirleri kapsamında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermek istemiyor. Bunun için de Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy ve Kadıköy'de 31 Aralık saat 08.00'den 1 Ocak saat 08.00'e kadar kamyon, tır, beton mikseri ve benzeri ağır tonajlı araçların girişinin yasaklandığı belirtildi.

ulusal.com.tr

# polis # kamyon # Tır # tedbir # yılbaşı # beton mikseri