Marmara Denizi'nde deprem (9 Eylül 2020 İstanbul son depremler)

Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinin 8,2 kilometre açığında meydana gelen sarsıntının, yerin yaklaşık 9,9 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi. Depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı. Deprem İstanbul, Balıkesir ve çevre illerden de hissedildi

Marmara Denizi'nde deprem (9 Eylül 2020 İstanbul son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 00:57'de Tekirdağ açıkları (Marmara Denizi) 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı. Deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.3, derinliğini ise 13 kilometre olarak açıkladı.

AFAD'tan deprem sonrası yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Tekirdağ. Şarköy ilçesi açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

# istanbul # son depremler # marmara denizi # istanbul deprem # istanbulda deprem