Demet Akalın'ın, Burcu Esmersoy kırgınlığı sona erdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Burcu Esmersoy'un gündeme bomba gibi düşen çocukluğunu anlattığı videoyu izledi ve kendisini takipten çıkarması nedeniyle kırıldığı Esmersoy'a destek verdi.

Demet Akalın'ın, Burcu Esmersoy kırgınlığı sona erdi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un küçüklüğünde babasından şiddet gördüğünü ve huzurlu bir aile ortamında yetişmediğini anlattığı video sosyal medyada viral olmuş, Esmersoy herkes tarafından destek gördü.

Demet Akalın ise Esmersoy'un bu anlattıklarına kayıtsız kalamayarak yorum yaptı.

Ünlü şarkıcı, kişisel Instagram hesabından 'Sen çok özel bir kadınsın, üzdün bizi! Çok mutlu ol sen. Çok iyi bir anne olacaksın. Hem anne-baba bile olabilirsin. Hep güçlü kal' mesajını paylaştı.

İkilinin arasında geçtiğimiz aylarda Instagram polemiği yaşanmıştı. Instagram hesabından birçok kişiyi takipten çıkmış, arada Demet Akalın'da gitmişti. Bunun üzerine magazin dünyasında bu olay çok konuşulmuş Akalın'da "Takipten çıkmışsın ben de çıkayım bacım haberciler arıyor" diyerek takipten çıkmıştı. Esmersoy, Akalın'a, "Bir şey deniyoruz hesap düzeninde, manasız işler peşindeler yani saçma sapan" diyerek arayı düzeltmeye çalışmıştı.

ulusal.com.tr

# burcu esmersoy # demet akalın