Passolig'de büyük skandal!

Uygulamaya girdiğinden bu yana tepkilerin dinmediği Passo Lig'de yeni bir skandal daha patlak verdi. Taraftarların TC kimlik numaralarından, tribünde oturacakları koltuk numaralarına kadar gizli kalması gereken tüm bilgiler Passo Lig'in internet sitesinde paylaşıldı.

Passolig'de büyük skandal!

Tribünlerin boş kalmasının sebebi olarak gösterilen Passolig'de yeni bir skandal ortaya çıktı.

Tribün terörünün önüne geçmek için hayata geçirilen ancak kullanıma sunulduğu günden itibaren eleştirilerin hedefi olan, Passolig'in internet sitesinde taraftarların gizli kalması gereken bilgileri paylaşıldı.

Passolig'in internet sitesinde, kombine bilet sahibi taraftarların isimleri ve TC kimlik numaraları açıkça görülüyor. Bu skandal iddiayı gündeme getiren sporseverler, delil olarak Beşiktaş kombinesi olan taraftarların listesini paylaştılar.

Habertürk'te yayınlanan habere göre de, Passolig'in internet sitesinde Beşiktaş taraftarların isimleri, TC kimlik numaraları ve hatta statta oturdukları koltuk numarasına kadar her şey açıkça görülebiliyor.

Skandal ile ilgili Passolig'den henüz bir açıklama yapılmadı. İnternet sitesindeki güvenlik açığına tepki büyürken kombine kart sahibi bazı taraftarların Passolig'i dava etmeye hazırlandıkları belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

# skandal # taraftarlar # passolig