Netflix dizisi Stranger Things’in üçüncü sezon bu tarihte yayınlanacak! Stranger Things yeni sezon fragman izle

"Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar." Başrollerinde Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard'ın oynadığı, yaratıcısının The Duffer Brothers olduğu Netflix dizisi Stranger Things'in yeni sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu. Yeni sezon, 4 Temmuz 2019 tarihinde yayında olacak. 80'lerin bilim kurgu ve korku klasiklerine yapılan bu gönderme, iki En İyi Drama dâhil 31 kez Emmy'ye aday gösterildi

"Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar."

Başrollerinde Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard'ın oynadığı, yaratıcısının The Duffer Brothers olduğu Netflix dizisi Stranger Things'in yeni sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu.

Yeni sezon, 4 Temmuz 2019 tarihinde yayında olacak.

Bölüm bölüm diziyle ilgili şu paylaşımlar yapıldı:

"Arkadaşından dönen Will, yolda korkutucu bir şey görür. Devlete ait bir laboratuvarın derinliklerinde korkutucu bir gizem yatmaktadır.

Lucas, Mike ve Dustin ormanda rastladıkları bir kızla konuşmaya çalışırlar. Hopper, rahatsız edici bir telefon konuşmasıyla kaygılanan Joyce'u sorguya çeker.

Gitgide endişelenen Nancy, Barb'ı arar ve Jonathan'ın neyin peşinde olduğunu öğrenir. Joyce, Will'in kendisiyle konuşmaya çalıştığından emindir.

Will'in öldüğünü kabullenmek istemeyen Joyce, oğluyla iletişim kurmak ister. Çocuklar, Onbir'e çeki düzen verir. Nancy ve Jonathan pek olası olmayan bir ittifak kurar.

Hopper, laboratuvara girer. Nancy ve Jonathan, Will'i alan güçle yüzleşir. Çocuklarsa Bay Clarke'a başka bir boyuta nasıl yolculuk edildiğini sorar.

Çılgına dönen Jonathan, karanlıklar içinde Nancy'yi arar. Ancak Steve de Nancy'yi aramaktadır. Hopper ve Joyce, laboratuvarda olan bitenle ilgili gerçekleri öğrenir.

Onbir, Will'e ulaşmaya çalışmaktadır. Lucas kötü adamların yaklaştığını söyler. Nancy ve Jonathan, Jonathan'ın fotoğraf makinesine takılanları polise gösterir.

Dr. Brenner, Hopper ve Joyce'u sorgulamak için alıkoyar. Bu sırada çocuklar Onbir'le birlikte spor salonunda beklemektedir. Nancy ve Jonathan savaşa hazırlanmaktadır."

# netflix # Stranger Things