CHP'li Mansur Yavaş'tan sahte senet iddialarıyla ilgili açıklamalar

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senetle 600 bin dolar çekmeye çalıştığı iddiaları sonrası Yavaş'tan açıklama geldi. Ankara İvedik'te vatandaşlarla buluşan CHP'li Yavaş, "Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız. İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir." dedi. Mansur Yavaş "Demokrasi hayatımızın en alçak ve en ahlâksız saldırısıyla karşı karşıyayız. Sn. Ömer Çelik’in merakını yarın basın toplantısıyla gidereceğim. Bir seçim kaybetme telaşının insanları siyaseten ne kadar küçülttüğünü bütün kamuoyu yarın öğrenecek." ifadelerini kullandı

CHP'li Mansur Yavaş'tan sahte senet iddialarıyla ilgili açıklamalar

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senetle 600 bin dolar çekmeye çalıştığı iddia edildi.

Yavaş'a yönelik iddialar sonrası AKP Sözcüsü Ömer Çelik bir açıklama yaptı. Çelik, "CHP'nin Türkiye'nin kalbine Ankara'ya belediye başkanı olarak önerdiği şahsın sahte senet takibi yaptığı, bu senetteki imzanın sahte olduğu yargı süreci neticesinde Mansur Yavaş'ın para cezasına çarptırıldığı süreçle karşı karşıyayız. Yargıtay tarafından onaylanmış. CHP tarafından iddialara ve cevap verilmediği ve örtbas edilmeye çalışıldığı ortaya çıkıyor" dedi.

MANSUR YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Ankara İvedik'ten vatandaşlarla bir araya gelen CHP'li Mansur Yavaş şunları söyledi:

"Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız.

İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir."

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Mansur Yavaş şunları belirtti:

"Demokrasi hayatımızın en alçak ve en ahlâksız saldırısıyla karşı karşıyayız.

Sn. Ömer Çelik’in merakını yarın basın toplantısıyla gidereceğim.

Bir seçim kaybetme telaşının insanları siyaseten ne kadar küçülttüğünü bütün kamuoyu yarın öğrenecek."

ulusal.com.tr

# chp # AKP # Ömer Çelik # Mansur Yavaş