Hüseyin Gülerce, Melih Gökçek'e destek çıktı

Fethullah Gülen örgütünün bir dönem üyesi olan Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Melih Gökçek’in “FETÖ, Bülent Arınç’ı Başbakan yapacaktı” iddiasına destek verdi. Gülerce, FETÖ’nün Gezi Parkı eylemlerinden sonraki süreçte Erdoğan’ı devirmek istediğini belirtti. Gülerce, cemaat imamlarından Harun Tokak'ın kendisine “Yeni bir hükümet kurulacak, Başbakan da Bülent Arınç olacak. Kabine listesi de zaten hazır” dediğini açıkladı.

Hüseyin Gülerce, Melih Gökçek'e destek çıktı

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki polemiğe Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce de katıldı.

İki ismin tartışmasında referans verilen Hüseyin Gülerce, Melih Gökçek’in yanında saf tuttu, FETÖ’nün Arınç’ı Başbakan yapmak istediğini söyledi.

Gülerce, “Arınç’ın başbakanlığı nasıl konuşuldu?” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Gökçek'in "Cemaat Erdoğan'ın yerine Arınç'ı Başbakan yapacaktı" iddiasına değinen Gülerce, eski bir yazısında bunu açıkladığını belirtti.

Cemaat’in 17-25 Aralık’ta siyasi bir darbeye teşebbüs ettiğini savunan Gülerce, “17/25 Aralık’ta Başbakanın oğlunu tutuklamak istediler. Bu tutuklama olsaydı bir ismin başkanlığında yeni kabine kurulacaktı” ifadelerini kullandı.

Cemaat imamlarından Harun Tokak ile görüşmesini anlatan Gülerce, Tokak’ın kendisine “Yeni bir hükümet kurulacak, Başbakan da Bülent Arınç olacak. Kabine listesi de zaten hazır” dediğini açıkladı.

Hüseyin Gülerce’nin de destek olduğu bu iddialara Bülent Arınç’ın vereceği yanıt ise merak konusu.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # bülent arınç # melih gökçek # star # hüseyin gülerce