Kozmik Oda kumpasında bir skandal daha ortaya çıktı

"Bülent Arınç'a suikast" iddiasıyla başlatılan Kozmik Oda kumpasında bir skandal daha ortaya çıktı. Seferberlik Bölge Başkanı Albay Yusuf Akal ile avukatı Süleyman Ayhan’ın soruşturmanın başladığı 2009'dan 2014 yılına kadar dinlediği belirlendi.

Kozmik Oda kumpasında bir skandal daha ortaya çıktı

Bülent Arınç' suikast iddiasıyla Kozmik Oda'ya giren F tipi örgüt, soruşturmanın başladığı 2009'dan 2014 yılına kadar Seferberlik Bölge Başkanı Albay Yusuf Akal ile avukatı Süleyman Ayhan’ı dinledi.

Gerçek, Kozmik Oda soruşturmasına yönelik verilen takipsizlik kararıyla ortaya çıktı. HaberTürk Gazetesi'nin haberine göre 61 sayfalık kararda, 5 yıl boyunca Albay Yusuf Akal ile Avukatı Süleyman Ayhan'ın dinlendiği bilgisi yer aldı.

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından Yusuf Akal'ın Avukatı Süleyman Ayhan, telefonları dinlediği belirtilen polisler hakkında şikâyet dilekçesi verdi.

Dilekçede Ayhan, başta Ankara Terör Şube Müdürlüğü personeli olmak üzere kasıtlı ve kusurlu davranışları olanların araştırılarak hakkında yasal cezai işlem yapılmasını istedi.

ulusalkanal.com.tr

# ortaya çıktı # bir skandal daha