Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: ''Türkiye’nin çevresindeki sinsi ve sisli kuşatma sertleşmektedir''

MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye'yi kuşatmak için hem içeriden hem de dışarıdan operasyon düğmesine basıldığını söyledi. Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hedef alınması, Anadolu Ajansı muhabirinin soru kışkırtması ve savcı Eyüp Akbulut’un açıklamalarının bunun bir parçası olduğunu söyledi. Oyunun büyük olduğunu belirten MHP lideri, Bakan Soylu’nun yanında olduklarını da vurguladı.

Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: ''Türkiye’nin çevresindeki sinsi ve sisli kuşatma sertleşmektedir''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli konuşmasında Türkiye'yi kuşatmak için hem içeriden hem de dışarıdan operasyon düğmesine basıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı muhabirinin soru kışkırtması hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, ''Açık seçik görüyoruz ki, Türkiye’nin çevresindeki sinsi ve sisli kuşatma sertleşmektedir. AA muhabirinin ısmarlama sorusu birden gündem oldu. Genelgelerin haksız hukuksuz şekilde tenkin ederek sosyal medyada açıklamalarda bulunan görevinin sınırlarını aşan Viranşehir savcısının durumu da bir başka muammalı konular arasındadır. Adete düğmeye basılmış gibi şüpheli olaylar üst üste çakışmış. Terörle mücadele kahramanca devam ederken vatan savunması tehditlerin doğduğu alanlarda cesaretle yapılırken bu mücadelenin içinde yer alan asker ve sivil devlet adamlarını itibarsızlaştırılması hainliktir'' dedi.

MHP Lideri Bahçeli oynanan oyunun büyük olduğunu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanında olduklarını belirtti.

Bahçeli, ''Oyun büyüktür. Oyun kirli ve karanlıktır. Çok boyutlu ve çok aktörlüdür. Libya’nın rövanşını, Kıbrıs'taki iki egemen devlet anlayışımızın hesabını sormaya çalışıyorlar. Suriye’de Irak’ın kuzeyinde YPG PKK dünyayı zindan etmemizden dolayı üzerimize geliyorlar. Terör devletini suya düşmesinden gocunuyorlar. Kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek hiçbir alçağın gücü yetmeyecek. İçişleri ve TSK’nın yalnız olmadığını ifade ediyorum. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz. Sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez'' cümlelerine yer verdi.

# libya # mhp # açıklama # operasyon # gündem # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu # oyun # kışkırtma # Bakan Soylu # Anadolu Ajansı muhabiri # Büyük Oyun