Metin Kor'un cansız bedenine ulaşıldı! Metin Kor kimdir?

Antalya'nın Kaş ilçesinde kaybolan müzisyen Metin Kor için üzücü haber geldi. 7 gündür kayıp olan Kor'un cansız beden, kamp yaptığı alanın yaklaşık 500 metre ilerisinde bulundu. Vücudunda yara izleri bulunan Metin Kor’un kayalıklardan düşüp öldüğü tahmin ediliyor.

Bir haftadır kayıp olan ünlü sanatçı Metin Kor'un cansız bedeni bulundu.

Müzisyen Kor, İstanbul'dan kamp yapmak için Antalya'nın Kaş ilçesine gitmişti. Gömbe Yaylasındaki İkiz Göller mevkisinde kamp kuran Kor'dan 23 Haziran itibarıyla haber alınamamıştı. Eşinin haber vermesi üzerine de Metin Kor’un bulunması için çalışma başlatıldı.

Kaş'ın Seydikemer sınırında erkek cesedi bulan çobanlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede cesedin, Metin Kor'a ait olduğu belirlendi.

Kamp yaptığı alanının yaklaşık 500 metre ilerisinde bulunan Kor'un naaşı yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Vücudunda yara izleri bulunan Metin Kor’un kayalıklardan düşüp öldüğü tahmin ediliyor.

Metin Kor kimdir?

1975 yılında Ankara'da dünyaya gelen müzisyen Metin Kor, Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü'nde üniversite eğimi aldı. Sosyal medyada birçok klip ve şarkıları yer alan Metin Kor, "En güzel Sensin", "Mavi", "Senmişim", "Üzüm Güzeli" gibi şarkılarıyla tanındı. Kor, sanat dışında yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu.

ulusal.com.tr

# antalya # bulundu # kayıp # metin kor