Gülben Ergen 'koronavirüs'ten korkup mahkemeye katılmadı

Olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Erhan Çelik tarafından 'alenen hakaret' iddiasıyla dava açılan şarkıcı Gülben Ergen, ilk duruşmaya koronavirüse yakalanma tehlikesinden korktuğu için katılmadığı öğrenildi.

Gülben Ergen 'koronavirüs'ten korkup mahkemeye katılmadı

Star'ın haberine göre; İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya sanık Gülben Ergen ve şikayetçi eski eşi Erhan Çelik katılmazken, tarafları avukatları temsil etti.

Duruşmada Gülben Ergen'in avukatlığını yapan Emek Emre müvekkili olan şarkıcının şu an Ankara'da bulunduğunu ve koronavirüs tehlikesi nedeniyle uçağa binip İstanbul'a gelemediğini belirtti. Emek, "Müvekkilim de esasen yargıcın huzurunda beyanda bulunmak istemektedir. Bir sonraki celse hazır olacaktır" dedi.

Davanın açılma sebebi olan 'namussuz' kelimesini ise avukat, 'Namussuz' ifadesi, namus adı altında kadına el kaldıran genele yönelik bir ifadedir. Kesinlikle müştekinin şahsına ithafen söylenmemiştir" diyerek savundu.

2 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılanan Ergen hakkında mahkeme ara kararında; sanığın cep telefonuna mahkeme gününün bildirilip sms atılmasına, gelmemesi durumunda da zorla getirilme kararı verileceğine hükmetti.

ulusal.com.tr

# koronavirüs # dava # Erhan Çelik # Gülben Ergen