Beşiktaş'ta 3 yıldız da tamam

Quaresma, Rhodolfo ve Mario Gomez siyah beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş'ta 3 yıldız da tamam

Ve Beşiktaş da transferde gaza bastı, üç oyuncuyu birden renklerine bağladı... Sezona Tosic ve Beck transferleriyle giren siyah beyazlı yönetim, rakipleri karşısında sessiz kaldığı için taraftarlarının yanısıra, camia içinde de eleştiriliyordu.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, Beşiktaş, Porto forması giyen eski yıldızı Ricardo Quaresma’nın ardından Gremio’da oynayan Brezilyalı stoper Rhodolfo’nun yanısıra Fiorentina’nın Alman golcüsü Mario Gomez ile de anlaşma sağladı.

SIKI PAZARLIK YAPILDI

Gomez için 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Fiorentina ile yapılan sıkı pazarlıklar sonrası bu rakam 6 milyon Euro’ya indirildi. Kendisi 4.5 milyon Euro alacak. Rhodolfo için kulübüne 3 milyon, oyuncuya da yıllık 1 milyon 300 bin Euro ödenecek. Quaresma’nın maliyeti de belli. Porto bu transferden 800 bin Euro alacak. Yıldız futbolcu ise siyah beyazlı formayı yıllık 1 milyon 300 bin Euro karşılığı giyecek. Üç futbolcuya imza attırdıktan sonra Beşiktaş yönetimi transfer defterini devre arasına kadar kapatacak.

# beşiktaş # Quaresma