Manchester United'lı o isim ilk kez konuştu

Manchester United'lı o isim ilk kez konuştu

Fenerbahçe’nin önceki gün yaptığı idmanı izleyen Manchester United’ın eski fizyoterapisti Matt Radcliffe, Van Persie’nin şu an hiçbir eksiğinin olmadığını söyledi, “Hatta takım çalışmaları ile yetinmiyor, evine kurduğu spor salonunda özel idman yapıyor” diye konuştu.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nin önceki gün sürpriz bir konuğu vardı. Manchester United’ın eski fizyoteparisti ve Robin van Persie’nin yakın arkadaşı Matt Radcliffe çarşamba günkü çalışmayı izledi. İngiliz fizyoterapist, geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık sırasında Hollandalı golcüyü tedavi etmişti. Antrenman sırasında Radcliffe ile tanışıp doğal olarak Robin van Persie üzerine kısa bir sohbet yaptık.

Sürekli forma giyemediği için van Persie’nin henüz hazır olmadığı ya da halen sakatlığı bulunduğu yorumlarını sorduğumuzda Radcliffe, “Kesinlikle hiçbir sakatlığı yok. Tamamen iyileşti. Fizik açıdan da bir eksiği bulunmuyor. Tam olarak oynamaya her açıdan hazır” diyerek Hollandalı futbolcunun hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını belirtti.

İngiliz fizyoterapist, ayrıca golcü futbolcunun takım çalışması ile yetinmediğinin de altını çizerek “Evinde adeta bir spor salonu var. Takım çalışmalarından sonra burada yoğun zaman geçiriyor. Robin bireysel antrenmanlara çok önem verir. Neredeyse her gün bireysel idmanlar gerçekleştirir” ifadelerini kullandı.

Son olarak gündemdeki Pereira gerginliği ile ilgili Robin’in bir yorumu olup olmadığını ya da bu olaydan nasıl etkilendiğini sorduğumuzda ise Radcliffe, “Maçtan sonra bu konudan hiç bahsetmedi” karşılığını verdi.(Milliyet)

# fenerbahçe # van persie # Manchester United