Riva'da denize giren 2 kişi kayboldu!

İstanbul Riva'da denize giren 2 arkadaş dalgaların arasından kayboldu. Ailelerin gergin bekleyişi sürerken kötü giden hava koşulları ise aramalara engel oluyor.

Riva'da denize giren 2 kişi kayboldu!

Yaz aylarında sık sık yaşanan denizde boğulma vakalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Riva'da denize giren2 kişi kayboldu.

Yaklaşık 15 kişiden oluşan arkadaş grubu, dün Riva yakınlarındaki İncirburnu'nda sahile indi.

Guruptakilerden İsmet Harman ve Fuat Gürbüz, yüzmek için girdikleri denizden bir daha çıkamadı. Dalgalara kapılan iki arkadaş kayıplara karıştı. Arkadaşları polisi aradı, aileler haberdar edildi.

Dalgalar nedeniyle dün geceden beri denizde kaybolan iki genç için arama çalışması yapılamıyor. Ailelerin tedirgin bekleyişi ise olay yerinde sürüyor.

Samsun'da da bir genç boğulmaktan son anda kurtarıldı. Suda yaşanan can pazarı saniye saniye görüntülendi.

Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkiinde meydana geldi. 24 yaşındaki Mehmet Bal, serinlemek için denize girdi. Ancak dalgalar Bal'ı kıyıdan uzaklaştırdı. Boğulma tehlikesi geçiren genci sahiledeki vatandaşlar farketti.

Denizde kaybolan Bal'ı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu. Sudan çıkartılan gence ilk yardımı sahilde yapıldı. Hastaneye kaldırılan Bal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ulusalkanal.com.tr

# Riva