TaLeBe yaz kampları tamamlandı

Türkiye Liseliler Birliği (TLB)’nin bu yıl ilk defa düzenlediği, Foça ve Manavgat’ta gerçekleşen yaz kampları tamamlandı. Kamplara Türkiye’nin dört bir yanından 250 lise öğrencisi katıldı.

TaLeBe yaz kampları tamamlandı

3 gün süren kamplarda TLB’liler yeni döneme hazırlandı. Yaptıkları eğitim çalışmalarıyla bir yandan öğrenip bir yandan yaratıcılıklarını geliştiren liseliler eğitim sisteminin öğrenci üzerindeki etkilerini birbirlerinden yaptıkları “canlı heykeller” ile ifade ederken yaptıkları münazaralar ile tartışma kabiliyetlerini yükseltti.

Kamplar boyunca düzenlenen turnuvalarla eğlenen TLB’liler kamp sonunda şampiyonlarına verdikleri madalyalarla başarılarını ölümsüzleştirdi.

3 gün boyunca her sabah beraber kalkıp spor yapan, yemeğini beraber hazırlayıp beraber yiyen, hep birlikte çöp toplayıp hep birlikte dinlenen liseliler kampın en büyük yararının yeni dostluklar kurmaları olduğunu dile getirdi.

Kampları birçok isim de ziyaret etti. Foça’daki kampa katılan İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen TLB’lilerin kendilerine umut verdiklerini söylerken Barış Terkoğlu TLB’liler ile yaptığı söyleşiden büyük keyif aldığını dile getirdi. Manavgat kampını ziyaret eden TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz ve Ulusal Kanal GYY Yener Güneş gün boyunca TLB’lilerin çalışmalarını izledi ve liselilerin büyük işler başardıklarını, daha büyük işlerin önlerinde durduğunu söylediler, TLB’lilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kamp sonunda TaLeBe’ler kampı başarıyla tamamladıklarına dair sertifikalarını aldı.

www.ulusalkanal.com.tr

# manavgat # foça # Türkiye liseliler birliği # TaLeBe # yaz kampı