İlk tebriği FETÖ'cü Emre Uslu etti! 28 Şubat davasında kararlar açıklandı

28 Şubat davasında kararların açıklanmasının ardından ilk destek FETÖ'cü Emre Uslu'dan geldi. Uslu, "İşte bu karardan dolayı bu duruştan dolayı tebrikler @RT_Erdogan Umarım ve görüyorum ki sıra Ergenekon'culara da geliyor. Ergenekon'u, Balyozu E Muhtıraacıları Cumhuriyet mitinglerini ve AYM'de AKP'yi kapatma kararı verenleri de yartılatacaksan yine benden FULL destek..." ifadelerini kullandı. Kararları Ulusal Kanal canlı yayınında değerlendiren Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "FETÖ'nün başlattığı davanın mevcut hükümet tarafından sonuçlandırıldığını görüyoruz. Bu dava kararları FETÖ'yü sevindiriyor. Bu kararların bozulacağını inanıyoruz. FETÖ'nün başlattığı davanın mevcut hükümet tarafından sonuçlandırıldığını görüyoruz. Bu dava kararları FETÖ'yü sevindiriyor. Bu kararların bozulacağını inanıyoruz." diye konuştu. Emre Uslu, yeni paylaşımında "NOT: Detayı okumadan twit attım. 28 Şubatçıların yargılanması ve ceza alması güzel ama YAŞ HADDİ denilerek serbet bırakılması Adil DEĞİL. Bu nedenle bu kararı doğru bulmuyorum. Eğer Ergenekon'da Balyoz'da 27 Nisan'da AYM kapatmasında adam gibi yargılama olursa RTE'yi desteklerim" diye yazdı

İlk tebriği FETÖ'cü Emre Uslu etti! 28 Şubat davasında kararlar açıklandı

28 Şubat davasında kararların açıklanmasının ardından FETÖ'cü Emre Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Uslu şunları yazdı:

"İşte bu karardan dolayı bu duruştan dolayı tebrikler @RT_Erdogan

Umarım ve görüyorum ki sıra Ergenekon'culara da geliyor.

Ergenekon'u, Balyozu E Muhtıraacıları Cumhuriyet mitinglerini ve AYM'de AKP'yi kapatma kararı verenleri de yartılatacaksan yine benden FULL destek..."

EMRE USLU'DAN YENİ PAYLAŞIM

FETÖ'cü Uslu, yeni paylaşımında şunları belirtti:

"NOT: Detayı okumadan twit attım. 28 Şubatçıların yargılanması ve ceza alması güzel ama YAŞ HADDİ denilerek serbet bırakılması Adil DEĞİL. Bu nedenle bu kararı doğru bulmuyorum. Eğer Ergenekon'da Balyoz'da 27 Nisan'da AYM kapatmasında adam gibi yargılama olursa RTE'yi desteklerim"

28 Şubat davasında 68 sanık hakkında beraat kararı verildi.

28 Şubat davasında dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir’in de aralarında bulunduğu 103 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. 68 sanık hakkında yapılan yargılama sonucunda yüklenen suçu işlediği sabit olmaması nedeniyle beraatine karar verildi. Beraat kararı verilenler arasında Engin Alan ve Erol Özkasnak da bulunuyor. Ölüm nedeniyle 4 kişinin davası düştü. İsmail Hakkı Karadayı, Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanık hakkında müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme, yaşları, sağlık durumları da dikkate alınarak haklarında yurt dışına çıkma yasağı ve imza karşılığında adli kontrol uygulanması kararını verdi.

Kararları Ulusal Kanal canlı yayınında değerlendiren Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "FETÖ'nün başlattığı davanın mevcut hükümet tarafından sonuçlandırıldığını görüyoruz. Bu dava kararları FETÖ'yü sevindiriyor. Bu kararların bozulacağını inanıyoruz. FETÖ'nün başlattığı davanın mevcut hükümet tarafından sonuçlandırıldığını görüyoruz. Bu dava kararları FETÖ'yü sevindiriyor. Bu kararların bozulacağını inanıyoruz." dedi.

ulusal.com.tr

# fetö # 28 şubat # Emre Uslu