Sedat Laçiner'in de gözaltında olduğu operasyonda yeni gelişme

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Çanakkale merkezli operasyonda gözaltına alınan 28 örgüt üyesi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenler arasında, eski Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Sedat Laçiner de bulunuyor.

Sedat Laçiner'in de gözaltında olduğu operasyonda yeni gelişme

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 28 kişi Çanakkale adliyesine sevk edildi.

Çanakkale merkezli operasyon kapsamında, İstanbul, Bursa, Aydın, İzmir, Balıkesir, Kayseri, Antalya, Konya ve Ordu'da 28 kişi gözaltına alınmıştı.

Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması yöneticisi ve üyesi olmak, silahlı örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, teröre finansman sağlamak, resmi belgede sahtecilik, yardım toplama ve Dernekler Kanunu'na muhalefetle suçlanan zanlıların Emniyet'teki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye götürülen şüpheliler arasında Eski Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneğinin eski başkanları da bulunuyor.

Bu sırada çevik kuvvet ekipleri adliye girişinde güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri, şüphelilerin girişinin ardından çuvallardaki evrakları adliyeye taşıdı.

ulusalkanal.com.tr

# yeni gelisme # sedat laçiner