İşçileri taşıyan kamyonet devrildi! Ölü ve yaralılar var!

Gaziantep'te mevsimlik tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin 3'ü de aynı ailedendi

İşçileri taşıyan kamyonet devrildi! Ölü ve yaralılar var!

Bayram öncesi memleketlerine gidemediler. Gaziantep'te tarım işçilerini taşıyan kamyonet kaza yaptı, 1'i bebek aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. 13 kişi de yaralandı.

Acı olay, Şanlıurfa otoyolunun 34'üncü kilometresinde, Gaziantep'in Nizip ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Mevsimlik tarım işçileri Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki tarlalarda çalıştı. Bayram öncesi memleketleri Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine dönmek için yola çıktılar. Fakat Nizip yakınlarında lastiği patlayan kamyonet devrildi. Kazada tarım işçisi Halil Alınmış, eşi Hüsniye Alınmış ve 1 yaşındaki bebekleri Esma hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan ve aynı aileden oldukları öğrenilen 13 kişi ise Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 4 yaralının durumu ağır.

Bu olay, kısa süre önce Manisa'da yaşanan kazayı akıllara getirdi. 6 Temmuz'da Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir kamyonet süt tankeri ile çarpışmış ve 15 işçi hayatını kaybetmişti.

ulusalkanal.com.tr

# hatay # şanlıurfa # reyhanlı # feci trafik kazası