Vatan Partisi Heyeti Azerbaycan Türkiye Büyükelçisi’ni ziyaret etti

Vatan Partisi, işgal edilen topraklarını geri alma mücadelesi veren Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret etti. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Semih Koray başkanlığındaki heyet, Büyükelçi Hazar İbrahim ile görüştü. Vatan Partisi heyeti, mücadele için Azerbaycan’dan görev talep etti. Ziyaret için teşekkür eden Büyükelçi İbrahim de Vatan Partisi'nin sözde Ermeni soykırımına karşı yürüttüğü mücadeleyi takdirle izlediklerini söyledi.

Vatan Partisi Heyeti Azerbaycan Türkiye Büyükelçisi’ni ziyaret etti

Azerbaycan, kendi toprakları olan Dağlık Karabağ’ı Ermenistan’ın işgalinden kurtarma mücadelesine devam ediyor. Sahada sıcak gelişmeler yaşanırken Vatan Partisi’nden Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliği’ne destek ziyareti geldi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Koray başkanlığındaki heyette Uluslararası İlişkiler Bürosu Temsilcisi Yusuf Tunçer ve Büro Sekreteri Özge Yahşi Ergen yer aldı. Ziyarette birlik mesajları verildi.

Vatan Partisi heyeti, Azerbaycan’ın mücadelesine ilişkin görev talep etti. Büyükelçi İbrahim Hazar da Vatan Partisi'nin uluslararası camiada Ermeni soykırımı yalanına karşı verdiği mücadeleyi takdirle izlediklerini kaydetti

Ermenistan'ın arkasında ABD ve Fransa'nın olduğu belirtilen ziyarette bölge ülkelerinin karşı karşıya getirilmek istendiği konuşuldu. Konuya ilişkin önümüzdeki günlerde Vatan Partisi tarafından bir dosya sunulması kararlaştırıldı.

Vatan Partisi heyeti Karadeniz-Akdeniz Barış Dostluk Planı’nda yer alan bölge ülkeleriyle iş birliği mesajını da verdi.

KAMERAMAN: UĞUR PİDECİ

KAMERAMAN: UĞUR PİDECİ

ulusal.com.tr

# Azerbaycan # vatan partisi # semih koray