Yalan korosuna Önkibar da katıldı: Ulusal Gönüllüleri Sözcü, Çölaşan ve Önkibar'ın iftirasını çürüttü

Sözcü Gazetesi ve yazarı Emin Çölaşan'ın Ulusal Kanal'a attığı iftira kampanyasına gazeteci Sabahattin Önkibar da katıldı. Önkibar, Ulusal Kanal'da gönüllüler kalmadığı yalanını ortaya attı. Milletin gücüne yaslanan Ulusal Kanal'ın başarısını hazmedemeyenlere en anlamlı yanıtı gönüllülerimiz verdi.

Yalan korosuna Önkibar da katıldı: Ulusal Gönüllüleri Sözcü, Çölaşan ve Önkibar'ın iftirasını çürüttü

Bu destekleri görmezden gelip Ulusal Kanal'a ve destekçilerine iftira attılar. SözcüGazetesi ve yazarı Emin Çölaşan'dan sonra Sabahattin Önkibar da aynı yalana sarıldı. O da Ulusal Kanal'da gönüllü kalmadığını iddia etti.

Ulusal Gönüllüleri yarattıkları gerçeğin kalesini yalanlara karşı işte böyle savundu.

Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal, ''5 milyon ev daha aydınlansın'' diyerek atılım kampanyasını başlattı. Türk Milletinin alın teri ile kurulan Ulusal Kanal kampanyasını, yine Milletin büyük imecesi ile başarıyla tamamladı.

Sözcü Gazetesi ve Yazarı Emin Çölaşan, ''Ulusal Kanal örtülü ödenekten para aldı'' yalanını ortaya attı. Ulusal Gönüllüleri, alın terine sahip çıktı. Gazete ve yazarı Çölaşan’dan hesap sordu.

İftiraya her tüm mecralarda yazılı ve sözlü olarak tepki gösteren Ulusal Gönüllüleri gerçeğin kalesini büyütmek için görev başında...

# sözcü # türkiye # ulusal kanal # digitür # Millet # gazete # iftira # yazar # Digitürk # sabahattin önkibar # ulusal gönüllüsü # gönüllü # emin çölaşan # 5 milyon