MOSSAD ile Cemaat, Gökçek’ten ne istedi?

MOSSAD ile Cemaat, Gökçek’ten ne istedi?

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Melih Gökçek'in "MOSSAD beni öldürecek" açıklamalamasını köşesinde değerlendirdi.

Yazısında konuyla ilgili Gökçek'in yakın çevresini dinlediğini belirten Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Son 10 yıldır görüşmesek bile Melih Gökçek’le çeyrek asırdan fazla bir zamandır Ankara gazetecisi olarak tanışırız ki onun bazı özellik ve hassasiyetlerini iyi bilenlerdenim.

Mesela Gökçek, Tayyip Erdoğan’dan ziyade Abdullah Gül’e benzer ve sinsi yol alır. Siyaset felsefesi çıkara ve korkuya prim vermeye dayalıdır. Keza yakından bilirim Tayyip Erdoğan’la sadece siyaseten beraberdirler ve zerre sevişmezler.

İlaveten Melih Gökçek konjonktür siyasetçisidir ve yerel-küresel bütün dengeleri gözetir ki mesela İsrail ile Musevi lobisini çok önemserdi.

Dikkatimi çeken husus, Gökçek’in kısa bir süre önce yaptığı “MOSSAD beni öldürecek” açıklamasıydı ki çok yakın çevresinden dinlediklerim tüyler ürpertiyor.

İspatlı olmadığı için dinlediklerimi yazmayacağım lâkin şu soruları sorma zamanıdır:

1) MOSSAD Türkiye’de yerel bir politikacıyı niye öldürmek ister? Gökçek Türkiye’yi değil, Ankara’yı yönetiyor. MOSSAD böyle biri ile niye uğraşır? Bu işin perde arkası nedir?

2) MOSSAD ile F tipi örgütün Melih Gökçek’e, “Tayyip Erdoğan’a karşı beraber hareket edelim, yoksa bazı belgeleri servise koyarız” dediği doğru mudur?

3) Gökçek’in iki hafta önce Pensilvanya’ya aracılar gönderdiği iddiasının gerçekliği var mı?

Cevap gelirse yayınlayacağız...

ulusalkanal.com.tr

# cemaat # mossad # melih gökçek # suikast