Aydınlıkçı Mustafa Cerit son yolculuğuna uğurlandı

Varını yoğunu partisine ve Türk milletine adamıştı. 50 yıllık Aydınlıkçı'ydı. Hayatını kaybeden eski Vatan Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Cerit, son yolculuğuna uğurlandı. Vasiyeti de yerine getirildi. Tabutuna ömrünü verdiği Vatan Partisi'nin bayrağı serildi.

Aydınlıkçı Mustafa Cerit son yolculuğuna uğurlandı

İşçi mücadelesinin hep önünde yer aldı. Yılmadı, eylemlerden eylemlere koştu. Eski Vatan Partisi Gebze İlçe BaşkanıMustafa Cerit son yolculuğuna uğurlandı.

Cerit için Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Törene çok sayıda yol arkadaşı katıldı.

Vasiyetinde istediği gibi tabutuna Türk Bayrağı ve Vatan Partisi bayrağı örtüldü. Sevenlerinin vedasından sonra Pelitli Mezarlığına defnedildi.

Vatan, Emek, Namus davasının yılmaz bekçisi Mustafa Cerit, işçi eylemlerinde en önde yer alır, görev için koştururdu. 50 yıllık Aydınlıkçıydı.

Gençlik yıllarından itibaren örgütlü mücadele içerisinde yer aldı. Tam bağımsız Türkiye ve emek mücadelesinin hep ön saflarındaydı.

Lise üçüncü sınıfta Dev-Genç eylemlerinden etkilenerek yürüyüşlere katıldı. 1 Mayıs 1977’den sonra Aydınlık’a katıldı. O günden bugüne kadarda mücadele etmeyi bırakmadı.

# türk bayrağı # Vatan # emek # gebze # bağımsız # Namus # mustafa cerit