Demirtaş'ın 3'üncü ittifak önerisi

Terörden tutuklu PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 3'üncü ittifak önerisine MHP'den tepki geldi. “3'üncü ittifak açıklaması, zilletçilere verilmiş ültimatomdur.” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Demirtaş'ın isim vermeden CHP ve İyi Parti'ye yönelik mesaj verdiğini belirtti.

Demirtaş'ın 3'üncü ittifak önerisi

HDP'li Selahattin Demirtaş'tan gelen 3'üncü ittifak açıklamasına MHP tepki gösterdi.

Terörden tutuklu PKK'nın siyasi uzantısı HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş isim vermeden Millet İttifakı'na mesaj göndermiş, "HDP öncülüğünde üçüncü ittifak kurulabilir" demişti. Bu öneriye MHP'den sert tepki geldi.

Sosyal medyada paylaşım yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP ve İyi Parti'yi de eleştirdi:

- CNN TÜRK TV'de an itibariyle Demirtaş'ın tehdidi tartışılıyor. Selahattin Demirtaş'ın CHP ve İyi Parti'ye yönelik “eğer muhalefetteki milliyetçi odaklar demokrasi ittifakına engel olmaya devam edeceklerse HDP öncülüğünde üçüncü ittifak kurulabilir” sözleri zilletçilere verilmiş ültimatomdur.

- Bu sözler sonrasında; HDP/PKK sözcüleri, İP Müdiresi, kendi kıratlarına yaraşır bir şekilde ortaya çıkan CHP sözcüleri ve Kılıçdaroğlu genel başkanımıza ve Türk milliyetçiliği fikriyatına sistemli ve planlı bir şekilde saldırmaktadırlar.

# chp # pkk # hdp # İyi Parti # hdp kapatılsın # millet ittifakı # demokrasi # ittifak # selahattin demirtaş # demirtaş # cnn türk # semih yalçın # Milliyetçi # ültimatom