Ünlü sanatçı İbrahim Erkal yoğun bakımda: Son derece ciddi beyin kanaması tespit edildi

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Erkal ile ilgili ilk açıklama iş ortağı Feyzullah Çelebi'den geldi. Çelebi yaptığı açıklamada "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede" dedi. Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden de yazılı açıklama yapıldı. Geçirdiği beyin kanamasının ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, ameliyattan çıktı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili yapılan polis soruşturmasında İbrahim Erkal'ı olay gecesi evinin önüne bırakan bir valenin "bilgi sahibi" olarak ifadesi alındığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal yoğun bakımda: Son derece ciddi beyin kanaması tespit edildi

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, İstanbulMaltepe’deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

Maltepe’deki evinin otoparkında sitenin güvenlik görevlileri tarafından baygın halde bulunan ses sanatçısı İbrahim Erkal, ambulansla Kartial Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından sabah saatlerinde ambulansla Beşiktaş’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.

Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı.

Erkal’ın yakınları da hastaneye geldi.

Erkal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Erkal ile ilgili ilk açıklama iş ortağı Feyzullah Çelebi'den geldi.

Çelebi yaptığı açıklamada "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede" dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beyin kanaması ön tanısı ile getirilen, evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın yapılan tetkikler sonucundan son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

AMELİYATTAN ÇIKTI, HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Geçirdiği beyin kanamasının ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, ameliyattan çıktı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

VALENİN İFADESİ ALINDI

Olayla ilgili yapılan polis soruşturmasında İbrahim Erkal'ı olay gecesi evinin önüne bırakan bir valenin "bilgi sahibi" olarak ifadesi alındığı öğrenildi. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren valenin İbrahim Erkal'ı yemek için geldiği çalıştığı restorandan evine kadar getirdiğini belirterek "İbrahim abiyi evine kadar getirdim. Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi. Onu evinin kapısına kadar götürmeyi teklif ettim, ancak kabul etmedi. Bana gidebileceğimi, söyledi. Ben de oradan ayrılıp, çalıştığım iş yerine döndüm" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # hastane # maltepe # ibrahim erkal # otopark