Alperen Duymaz ile öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit evlendi!

Zemheri dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz ile uzun zamandır birlikte olduğu öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit'in gizlice nikah masasına oturduğu iddia edildi.

Alperen Duymaz ile öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit evlendi!

İstanbul dışında öğretmenlik yapan Kelkit ile uzak kalmaya dayanamayan Duymaz, sevgilisinin tayininin İstanbul'a çıkması için evlilik tarihini erkene çektiği ve geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdukları iddia edildi.

Ekran kariyerinde oldukça başarılı olan ve başrol oyuncusu olarak Zemheri dizisinde rol alan Duymaz, sırtına yüzünü dövme yaptırdığı sevgilisiyle gözlerden uzak aşk yaşıyordu.

Evlenecekleri kesinleşen çiftin, düğün tarihlerinden önce nikah kıydıkları konuşuluyor. Çiftten herhangi bir açıklama gelmedi.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Ekranlara geldiği ilk proje, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi oldu.

Duymaz, daha sonra 'Acı Aşk' dizisinde Ali, 'Bodrum Masalı'nda Ateş, 'Çukur'da Emrah ve son olarak 'Çarpışma'da ise Kerem karakterine hayat verdi. Şimdi ise 'Zemheri' dizisinde Ayaz karakterini canlandırıyor.

ulusal.com.tr

# Alperen Duymaz # Alperen Duymaz kimdir