Bu hafta 8 film vizyona girecek

Bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler...

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girecek.

Ozan Ağaç ve Baykut Badem'in senaryosunu birlikte kaleme aldığı "Sarıkamış Çocukları" seyirci ile buluşacak. Film, Sarıkamış'ta cepheye doğru bir yolculuğa çıkan Mehmet ve Yusuf'un hikayesini ele alıyor.

"Aşk Uykusu" filminde Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy, Hande Subaşı gibi oyuncular yer alıyor. Aldatılan bir kadının mücadelesini odağına alan film, tutkulu bir aşk hikayesini ve aşk için nelerin göze alınabileceğini gerçek bir hikaye üzerinden anlatıyor.

"Biz Size Döneriz" komedi türünde bir film. Film, üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın iş bulma ve hayatlarındaki ilk adımlarını atma hikayesini perdeye taşıyor.

"Umut Bahçesi" filmi 1939 yılında Nazi istilası sırasında Varşova'da yaşananları konu alıyor. Polonyalı Antonina ve Jan Zabinski çifti Varşova Hayvanat Bahçesi'nden yüzlerce insan ve hayvanın kurtarılmasını sağlıyor.

Bilim kurgu filmi,"Kabuktaki Hayalet" 9. Birlik Özel Görev Gücü' nün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu insan cyborg hibritin hikayesini ele alıyor.

"Nocturama: Paris Yanıyor" sıradan bir Paris sabahında, şehrin dört bir yanına bombalar döşeyen on gencin hikayesini odağına alıyor. Filmde, yaşanan olaylar karşısında "Nasıl?" sorusundan çok "Neden?" sorusuna cevap aranıyor.

"Hizmetçi" filmi Sarah Waters'ın "The Fingersmith" romanından sinemema uyarlandı. Film, Japon hegemonyasındaki Güney Kore'de tasarlanan tehlikeli bir planın gölgesindeki bir aşk hikayesini konu ediniyor.

"Patron Bebek" animasyon filmi. Film, takım elbise giyip elindeki evrak çantasıyla dolaşan bir bebeğin yürüttüğü gizli görevi anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr

# film # sinema # Kabuktaki Hayalet