Miraç Çiçek'i arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'da kaybolan 4 yaşındaki Miraç'ı arama çalışmaları devam ediyor. Dicle Kelekçi köyünde kaybolan minik Miraç için jandarma çalışmalarını hızlandırdı. Drone ile havadan da destek verilen aramalara su altı ekipleri de katılıyor. Anadolu Ajansı abonelerine, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinin Kelekçi köyünde dün kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, köyün dışında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldığını son dakika olarak geçti. AA haberini geri çekti

Miraç Çiçek'i arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'da kaybolan 4 yaşındaki Miraç'ı arama çalışmaları devam ediyor. DicleKelekçi köyünde kaybolan minik Miraç için jandarma çalışmalarını hızlandırdı. Drone ile havadan da destek verilen aramalara su altı ekipleri de katılıyor.

Akrabalarını ziyarete gittikleri evin önünde oynarken bir anda kayboldu. 4 yaşındaki Miraç için bütün ekipler seferber oldu.

Diyarbakır Dicle Kelekçi köyünde kaybolan çocuğun bulunması için Jandarma hemen çalışma başlattı.

Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edildi. Arama çalışmaları hızlandırıldı.

Karadan yürütülen çalışmalara jandarma drone ile havadan da destek veriyor.

Aynı zamanda Jandarma sualtı arama ekipleri de çocuğun bulunması için Dicle Nehri'nde arama yapıyor.

AA Haberini geri çekti

AA'dan daha sonra yapılan açıklamada, "Diyarbakır'ın Dicle ilçesinin Kelekçi köyünde dün kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek'in, köyün dışında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi kaynağından iptal edilmiştir." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

# diyarbakır # AFAD # dicle # miraç # Miraç Çiçek