Dünyanın su altı canlıları bu akvaryumda

Antalya'da 12 ay turizmin adresi, Antalya Akvaryum. Bu mavi cennet, dünyanın en büyük tünel akvaryumu ve Tematik Akvaryumlar içinde de ilk sırada. Türkiye'nin en çok ziyaretçi ağırlayan turizm merkezilerinin de başında geliyor. Yarıyıl tatilinde de takdirlik öğrencilere ücretsiz olarak kapılarını açtı. Gelin bu büyülü dünyaya kısa bir yolculuk yapalım.

Dünyanın su altı canlıları bu akvaryumda

Konyaaltı sahiline bir kaç dakika mesafede, kentin en canlı cazibe merkezi... Burası, okyanusların, denizlerin, nehirlerin canlılar dünyasında eşsiz keşiflerin adresi, AntalyaAkvaryum.

131 metrelik uzunluğu ve 3 metrelik genişliği ile dünyanın en büyük tünel akvaryumu heryıl yüz binlerce ziyaretçi ağırlıyor.

Dünyanın en büyük akvaryum yerleşkelerinden biri olan Antalya Akvaryum, ilham, eğlence ve eğitimi bir arada sunuyor.

Dünyanın farklı denizlerinden canlılara doğal yaşam alanı sunan akvaryumda emekle ve özenle yürütülen bir ekip çalışması var. Bu da bu derin su hazinesine pek çok farklı özellik kazandırıyor.

Şirket Genel Müdürü İsmail Arık,yarıyıl karnelerini takdirle alan öğrencilere de tatil armağanı sunduklarını söyledi.

Aynı ücretsiz hizmet, Çanakkale Zafer Haftası ve Öğretmenler Günü dolayısıyla Kolluk Kuvvetleri ve Öğretmenler için de sunuluyor.

Antalya'da 12 ay turizmin adresi Akvaryum, dünyanın dört bir yanından anlatılan su altı öyküleri ile konuklarını unutulmayacak yolculuklara çıkarıyor.

ulusal.comtr

# antalya # akvaryum