Leyla ve Mirza evlendi! Sevdim Seni Bir Kere 127. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 128. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde dün neler yaşandı? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin 4 Şubat Çarşamba gününde yayınlanan 127. bölümü izle...

Leyla ve Mirza evlendi! Sevdim Seni Bir Kere 127. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 128. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevdim Seni Bir Kere'nin dün yayınlanan bölümünde; Mirza'nın evlenme teklifi ile içi içine sığmayan Leyla, teklifi kabul eder.

Oğlunun, Melek ile biraz da olsa gülümsediğini gören Nermin, Melek'e teşvik için kendilerinin ondan razı olduğunu ve gelin olarak istediklerini söyler.

Annesi Nuran'ın ısrarları sayesinde Koray'dan şikayetçi olacak olan Eylül, annesi ile birlikte hastaneye gider. Eylül ile aynı hastanede olan Yağız, sevdiği kadını göremese de hayaleti hep peşindedir...

Hala aklından Eylül'ü çıkaramayan Yağız, çok alkol alır ve Melek, bu durumu kullanır. Sarhoşluğundan yararlanarak geceyi birlikte geçirirler.

Leyla, Mirza ile evlenmiştir. Fakat babaanne nikaha son anda yetişir. Gerçekler böylece ortaya çıkar, Mirza sadece şirketin tüm yetkilerini almak için evlenmiştir. Leyla, bu gerçeği öğrenince ne yapacak?

SEVDİM SENİ BİR KERE 127. BÖLÜM

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # sevdim seni bir kere izle # Sevdim Seni Bir Kere fragman