Paniğe kapılan terör örgütü öldürdükleri 3 teröristle ilgili bakın nasıl kurgulama yapmışlar

Paniğe kapılan terör örgütü öldürdükleri 3 teröristle ilgili bakın nasıl kurgulama yapmışlar

Kendi elemanlarına dahi acıması olmayan bölücü terör örgütünün insan hayatına hiç değer vermediği bir kez daha ortaya çıktı.

Tunceli bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından ajan oldukları gerekçesiyle infaz edilerek bir kuyuya atılan Kava (K), Demhat (K) ve Cigerhun (K) adlı üç teröristin cesetleri geçtiğimiz günlerde güvenlik güçlerince yapılan operasyonla bulunmuştu.

Bölgedeki teröristbaşı, yaptığı yargısız infazın ortaya çıkması üzerine paniğe kapılarak Kandil’le koordineli yalanlarına başladı. Öldürdükleri arkadaşlarının cesetlerini bir çukura gömen ve kimseye haber vermeden olayı örtbas etmeye çalışanların gaddarlığı ve sahtekarlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonu ile ortaya döküldü.

Bölücü terör örgütünde halen yakınları bulunan ve öldürülen 3 teröristin ailelerinin tepkisinden çekinerek, kamuoyunu yanıltmaya yönelik kurgulamalar telsiz görüşmelerine yansıdı.

Bu konuda;

-05 Haziran 2016’da Sözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu ile Sözde Orta Saha Kadın Sorumlusuaralarında yaptıkları telsiz görüşmelerinde;infaz edilen üç teröristin,örgütten kaçıp güvenlik güçlerine sığınan bir terörist tarafından öldürüldüğü yalanının yayılmasını istedikleri,

- 06 Haziran 2016’da Sözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu ile Sözde Kuzey Alan Sorumlusunun aralarında yaptıkları telsiz görüşmelerinde;ölümlerin güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda olduğunu açıklamaya karar verdikleri,

- 07 Haziran 2016’daSözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu ile Sözde Orta Saha Muhaberecisininkarar verdikleri şekilde yalan açıklamayı yaptıkları tespit edildi.

Oysa güvenlik güçlerinin elde ettiği bilgilerde, infaz edilen üç teröristin, ajan oldukları gerekçesiyle, sözde eyalet sorumlusu İsa kod adlı İsa TERES’in talimatıyla, Hakkâri Çukurca’lı Şerzankod adlı terörist tarafından öldürüldüğü ve Erzurum Adli Tıp Kurumu’na otopsi için gönderilen cesetlerin olay gününden birkaç hafta önce öldürülmüş olduğu bilgisine ulaşıldı. Oysa telsiz görüşmelerinde TSK üzerine atılmak istene yalanda, bu üç teröristin mağarada TSK tarafından sağ yakalandığı ve orada öldürüldükleri iftirası atılmaya çalışılıyor.

Terörist elebaşlarının yalan haberin yayılmasını istedikleri ve organize ettikleri telsiz görüşmelerindeki o konuşmalar şöyle:

05.06.2016 (PERİ: Sözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu, HEVİDAR: Sözde Orta Saha Kadın Sorumlusu)

PERİ : BU GEÇEN AKTARILAN OLAY VARDI YA,

HEVİDAR : EVET,

PERİ : ASKER OPERASYON YAPIYOR ORAYA,

HEVİDAR : EVET,

PERİ : CENAZELERİ ÇIKARIP GÖTÜRÜYOR,

HEVİDAR : TAMAM,

PERİ : BU KAÇAN VAR YA,

HEVİDAR : EVET,

PERİ : BU BUNLARI ŞEHİT ETMİŞ DİYELİM,

HEVİDAR :YANİ SEN DİYORSUN Kİ BU KAÇAN KİŞİ ÜÇÜNÜ ŞEHİT EDİP ASKERİ GETİRMİŞ,

PERİ : EVET AİLELER DE VAR YA, BİZDE DE AKRABALARI VAR; TEPKİ BÜYÜK OLUR, SIKINTI YANİ

06.06.2016 (PERİ: Sözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu, ROJHAT: Sözde Kuzey Alan Sorumlusu)

ROJHAT : OLAYI NASIL VERECEKSİNİZ? BAK OPERASYONDA OLMUŞ GİBİ VERİN.

PERİ : TAMAM. HEVİDAR İLE KONUŞTUM..

ROJHAT : ARTIK BU OLAY HAKKINDA, ÜÇ ARKADAŞ ŞEHİT DÜŞÜYOR TAMAM.

PERİ : NEREDE OPERASYONDA MI? YANİ O ÜÇ ARKADAŞ MI?

ROJHAT : EVET EVET OPERASYONDA OLMUŞ GİBİ VERİN.

PERİ : AMA O KAÇAN VURDU DİYECEKTİK. DEĞİŞTİRELİM Mİ?

ROJHAT : O OLMAZ, ÖYLE OLMAZ. ASKER SEVİNİR, ÖRGÜT BİRBİRİNİ VURUYOR HAVASI YANLIŞ. ANLAŞILDI DEĞİL Mİ? OPERASYONDA ASKERLER ŞEHİR ETTİ DEYİN.

07.06.2016 (PERİ: Sözde Erzurum Eyaleti Sorumlusu, AGİRİ: Sözde Orta Saha Muhaberecisi)

PERİ : PÜLÜMÜR BÖLGESİNDE BİR BİRİM ARKADAŞTAN 30 MAYIS’TA BİR ARKADAŞ YANİ HAİN KAÇIP TESLİM OLUYOR.

AGİRİ : TAMAM

PERİ : HEMEN ASKERE BİLGİ VERİYOR.

AGİRİ : TAMAM

PERİ : ASKER KOBRA DESTEĞİNDE SKORSKYLERLE İNDİRME YAPIYOR.

AGİRİ : TAMAM

PERİ : ARKADAŞLAR DA GİZLİ BİR YERDEKİ SIĞINAĞA GİRİYOR.

AGİRİ : TAMAM

PERİ : O KAÇAN KİŞİ SIĞINAK YERİNİ BİLDİĞİ İÇİN ASKER SIĞINAĞA YÖNELİYOR VE ARKADAŞLARI İÇERİDE SAĞ YAKALAYIP KATLEDİYOR. ANLADIN MI? BÖYLE VERECEKSİN HABERİ. HERKES BÖYLE BİLECEK

AGİRİ : TAMAM. ANLAŞILDI

PERİ : BU ARKADAŞLARIN İSİMLERİ CİGERHUN (K), DEMHAT (K) VE KAVA (K).

ulusalkanal.com.tr