''Çanakkale'ye gitmeyen var mı?'' diye soran Erdoğan aldığı cevapla şaşkına döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında koltuğunu 10 yaşındaki Zülal Erdurmuş’a devretti. Saray'daki etkinlikte çocuklara Çanakkale'ye gittiniz mi diye soran Erdoğan, aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. Minik Cumhurbaşkanı ise krize yol açmamak için, seçilmiş sorulara tembihlenmiş cevaplar verdi.

''Çanakkale'ye gitmeyen var mı?'' diye soran Erdoğan aldığı cevapla şaşkına döndü

Çocukları Ak Saray'da kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, halefi ile bir araya geldi.

Erdoğan halefi ile birlikte kamerların karşısına geçti. Konuşmalardan önce İlköğretim 3'ncü sınıf öğrencisi Melek Kaya mini bir keman resitali verdi. Şehitlerin anısına Çanakkale türküsünü çaldı.

Koltuğunu devretmeden önce seçilme yaşını 18'e indirmek istediğini söyleyen Erdoğan, çocuklara Çanakkale'ye gittiniz mi diye sordu. Aldığı cevap karşısında ise şaşkına döndü. 11 çocuğun el kaldırması üzerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile göz göze gelen Erdoğan, okulların incelenmesi talimatını verdi.

Erdoğan daha sonra sözü koltuğunu devrettiği 10 yaşındaki Zülal Erdurmuş’a bıraktı. Minik Cumhurbaşkanına sorulan ilk soru, Ak Saray ile ilgili tartışmalar hakkında ne düşündüğü oldu. Alınan cevap tembihlenmiş olandı.

Bir diğer soru, günü birlik selefi Erdoğan'ın Başkanlık ısrarı oldu.

Erdoğan, daha sonra çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.

ulusalkanal.com.tr